Wie ben ik? Door de bril van Lei  

Mijn naam is Leike Peeters en ik begeleid je bij jouw loopbaan. Begin 2023 ben ik gestart met Buro Lei. Buro Lei richt zich op jongeren in de leeftijd van 16 t/m 30 jaar en jongvolwassen in de leeftijd van 31 t/m 40 jaar. Je kunt bij mij terecht met vragen rondom loopbaan en studiekeuze.

 

Met Buro Lei wil ik dat iedere jongere en jongvolwassene de mogelijkheid krijgt om inzicht te krijgen in zijn of haar talenten, drijfveren en competenties. Vanuit een authentieke en positieve basishouding wil ik je begeleiden zodat je zelfstandig loopbaankeuzes kunt maken die bij jou passen. Ik ben ervan overtuigd, wanneer je trouw bent aan jezelf, je de beste keuzes maakt voor jezelf. 

 

Ik geloof erin dat de basis van jouw loopbaan is, dat je weet wie je bent, wat je wil en wat je kan. Vanuit deze basis wil ik ervoor zorgen dat iedere jongere en jongvolwassene bewust leert kiezen. Dit zorgt ervoor dat je eigen regie ervaart en bewuste keuzes kunt maken tijdens de verschillende loopbaanfasen in jouw leven. 

 

Ik werk graag met werkvormen en methodieken op basis van positieve psychologie. Ik vind het belangrijk om te kijken naar talenten van mensen. Focus op wat er wel goed gaat. Ik werk o.a. met TMA. Dit staat voor Talenten Motivatie Analyse. Het klinkt ingewikkeld, maar dat is het niet. TMA is betrouwbaar, positief en oordeelvrij. Samen gaan we aan de slag om jou inzicht te geven in je talenten, drijfveren en competenties. Daarnaast werk ik met Voice Dialogue. Op een verrassende, speelse en creatieve manier krijg je meer inzicht én grip op keuzes.

 

Ik ben aangesloten bij Kickor. Dit is een landelijk netwerk van professionals die jongeren begeleiden bij studiekeuze, persoonlijke ontwikkeling, beroepskeuze, e.d. Een van de voordelen als lid van Kickor is, dat ik jongeren t/m 30 jaar, een TMA-traject kan aanbieden tegen een gereduceerd tarief. 

 

Ik ben gecertificeerd TMA-professional. Daarnaast rond ik in maart 2024 de Post-HBO opleiding Loopbaancoaching af bij Blankestijn & Partners. Deze opleiding is Noloc, LVSC en NOBCO (Praktitioner) erkend. 

 

Voel je welkom om contact met mij op te nemen. Dan plannen wij samen een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. We kijken samen of er een ‘klik’ is. Daarnaast bespreken we wat je vraag is en op welke manier ik jou kan helpen. 

De koffie, thee, water of cola staan voor je klaar. 

 

Ik kijk er naar uit om samen aan de slag te gaan. 

 

Leike 

''Mijn ervaring met TMA bij Leike heb ik als zeer positief ervaren. Ik heb meer inzicht gekregen in wie ik ben en wat ik wil, dankzij Leike. Hij is behulpzaam, enthousiast en duidelijk in zijn uitleg en voorbeelden waardoor ik dit meteen heb kunnen toepassen.''

- Chantal, 27 jaar

''Ik heb TMA als positief ervaren en de begeleiding en uitleg van Leike was heel duidelijk. Ik kon met al mijn vragen terecht, voor mij was TMA een eye-opener. Sommige dingen weet je of denk je wel. Om het dan op papier te lezen hoe je bent als persoon en wat je talenten zijn is echt heel leerzaam. Zeker in mijn zoektocht; hoe krijg ik nu meer balans! Ben heel blij dat ik dit gedaan heb. Ik weet nu sneller mijn valkuilen te signaleren en kan sneller en duidelijker de vinger op de zere plek leggen wanneer ik voel dat het niet in balans is. Leike super bedankt dat jij door middel van TMA mij hierin geholpen en begeleid hebt.'' - Tamara, 43 jaar 


‘’Door deel te nemen aan de workshop TMA ben ik te weten gekomen dat het niet uitmaakt of je een 1 of een 9 scoort. Het gaat erom welke talenten bij jouzelf passen en waarbij je het gevoel hebt ‘Dit ben ik’. Ook vond ik het fijn dat er voorbeelden werden gegeven waar je aan kunt denken bij bepaalde talenten. Waardoor je bij jezelf een beeld kunt vormen of je jezelf zo ziet of niet.’